Bestuur VVD Leeuwarden draagt Marcel Visser voor als lijsttrekker

Het bestuur van het lokale netwerk VVD Leeuwarden draagt Marcel Visser (37) voor als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Visser is sinds 2013 al intensief bij de VVD fractie betrokken. In 2018 werd hij gekozen als lid van de gemeenteraad. Op 23 januari 2020 heeft hij het fractievoorzitterschap over genomen van Serge Hollander.

Naast het fractievoorzitterschap houdt Visser zich bezig met een breed scala aan onderwerpen in de gemeenteraad: Zowel economische zaken als WMO en jeugdzorg heeft hij in portefeuille. Hij heeft de afgelopen jaren laten zien dat de VVD zich verantwoordelijk voelt voor alle inwoners van stad en dorpen in de gemeente Leeuwarden.

Marcel Visser is jurist en werkt in het dagelijks leven als teamleider facilitair en inkoop bij de Provincie Friesland. Hij woont met zijn vriend – bijna man –  en hun twee honden in Leeuwarden.

Met Marcel Visser draagt het bestuur een betrokken liberaal voor als lijsttrekker. Hij heeft de ambitie die de VVD van een lijstrekker verwacht.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Marcel de VVD naar een mooi verkiezingsresultaat kan leiden. De leden van de VVD wordt gevraagd om tijdens een ALV op 15 juli a.s. de benoeming van Marcel te bekrachtigen.