Nieuw ondersteuning fractie

Beste Liberale Leeuwarders,

Per ingang van 1 februari ben ik begonnen als fractieassistent voor de VVD-fractie in Leeuwarden. Een uitdagende functie waarbij ik zoveel mogelijk ondersteuning probeer te bieden aan de fractie.

Ik woon in Leeuwarden en zit op dit moment in mijn afstudeerjaar European Studies aan de Thorbecke Academie. Afgelopen halfjaar heb ik stage gelopen bij voorlichting van de VVD Tweede Kamerfractie in Den Haag en heb ik onderzoek gedaan naar het onderdeel publieksvoorlichting.

Als voorlichter was het mijn taak om de standpunten van de VVD goed voor het voetlicht te brengen. Omdat ik ook graag na mijn stageperiode actief wilde blijven voor de partij, heb ik gereageerd op de functie van fractieassistent/ondersteuner. Het lijkt mij erg leuk om werkzaamheden uit te voeren voor een stad die de laatste tijd veel in beweging is. Het is een dynamische hoofdstad; niet alleen voor de inwoners en de ondernemers, maar ook voor de vele studenten die hier komen studeren.

Graag hoop ik aan het einde van het jaar te zien dat onze partij heeft bij kunnen dragen om Leeuwarden nóg mooier, aantrekkelijker en veiliger te maken. Want er is – ondanks dat wij trots mogen zijn op de stad – nog werk te verzetten.

Ik kijk in ieder geval uit naar een goed jaar voor Leeuwarden. Mocht u vragen, opmerkingen of ideeën hebben dan kunt u altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop u allen spoedig te mogen ontmoeten.

Met liberale groet,

Kevin Messak